Vos Multi Cleaning helpt bij meubelreiniging

Meubelreiniging-Vos-Multi-Cleaning-2

Veel mensen denken dat als er geen vlekken of geurtjes in een bank, stoel of tapijt zitten deze ook daadwerkelijk schoon zijn. Vaak wordt diepgeworteld vuil, welke met het blote oog niet waarneembaar is, hierbij over het hoofd gezien. Wanneer een bank, stoel of tapijt dagelijks wordt gebruikt komt er vuil zoals stof, zand, huidvet, zweet en dode huidcellen in de poriën van het meubilair. Niet bepaald fris wanneer u zich realiseert dat u dagelijks op dit soort opgestapeld vuil zit.

Waarom meubelreiniging?

Het is dus van groot belang voor uw hygiëne en gezondheid om het desbetreffende meubilair periodiek te laten dieptereinigen. Zouten en zuren afkomstig van bovengenoemd vuil kunnen de kleur en vezels van uw meubilair beïnvloeden of zelfs beschadigen. Het is daarom van groot belang om uw banken, stoelen of tapijt goed te onderhouden. 

Wanneer u een periodieke dieptereiniging laat uitvoeren door Vos Multi Cleaning zorgt u voor een verlengde levensduur van het meubilair. Hiermee hoeft u niet elke vijf jaar een nieuw meubelstuk aan te schaffen en vermijdt u op de lange termijn hoge kosten bij het vervangen van uw meubilair. 

Wat leveren wij? 

Door onze ervaring in het behandelen van verschillende gestoffeerde oppervlakken, kennis van reinigingsproduct en behandelwijze zorgen wij tegen marktconforme prijzen ervoor dat uw meubilair behandeld wordt waardoor u weer kan genieten van een frisse bank/ een frisse werk- of woonruimte. Wij reinigen niet alleen gestoffeerde banken of stoelen maar ook meubilair van microleder, leer en suède.

 

Service

Vos Multi Cleaning levert een aan huis service. Wanneer wij een dieptereiniging uitvoeren zal het meubilair drie tot vier uur nodig hebben om volledig te drogen. Wij zijn zeven dagen per week van 07:00 tot 19:00 geopend. Dit betekent dat u óók voor een omgevallen glas tijdens een zondagmiddagborrel bij ons terecht kunt.