Over ons

Home / Over ons

A clean place is a safe place

Waarom kiezen voor Vos Multi Cleaning?

Ik vindt dat het tijd is voor een revolutie in de schoonmaakdienstverlening. Na een aantal jaren ervaring te hebben opgedaan, merkte ik dat de kwaliteit van de huidige schoonmaak naar een hoger niveau te werken valt. Dit is van belang voor het welzijn en functioneren binnen uw woon- en werkomgeving.

Marlon Vos

Vos Multi Cleaning

250 +

Tevreden klanten

4 +

Jaren van ervaring

250 +

Tevreden klanten

1500 +

Schoonmaakbeurten

Over VMC

Wij kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid

Vos Multi Cleaning is een regionaal schoonmaakbedrijf waar naast klanttevredenheid, de kwaliteit en duurzaamheid van de dienstverlening hoog in het vaandel staan. VMC is een jonge organisatie met breed georiënteerde ervaringen binnen de schoonmaakbranche. Hierdoor kan VMC een breed scala aan facilitaire diensten, rondom woon- en werkomgeving aanbieden. Onze diensten bestaan uit: Glasbewassing, meubelreiniging, opleveringschoonmaak, vloeronderhoud, voertuigreiniging en dieptereiniging van keukens en sanitaire ruimtes.

Klant staat centraal

Binnen de dienstverlening van VMC staat de klant centraal. Wanneer een klant niet tevreden is zijn wij dit ook niet, daarom zorgt VMC ervoor dat er met regelmaat wordt geëvalueerd rondom de geleverde dienstverlening. Door onze dagelijkse bereikbaarheid is er nauw en persoonlijk klantcontact. Dit doet VMC mede door ervoor te zorgen dat onze klanten een vast contactpersoon hebben. VMC streeft er naar klanten zo spoedig mogelijk en naar persoonlijke behoefte te ondersteunen met toepasselijke dienstverlening.

Vos Multi Cleaning zorgt ervoor dat er maatwerk geleverd wordt. Wij leveren onze diensten naar de behoefte van de klant. Indien de klant andere wensen heeft dan gebruikelijk, passen wij onze expertise hierop aan. Hiernaast bieden wij het complete pakket van schoonmaakservices aan. Van glasbewassing en vloeronderhoud tot het gedetailleerd reinigen van voertuigen.

Als organisatie merken wij dan ook dat een schone werkomgeving stimulerend is voor de arbeidsproductiviteit en de algemene tevredenheid binnen uw werkomgeving. Wij streven ernaar om hier onze bijdrage in te kunnen leveren.

Door te kiezen voor VMC als schoonmaakpartner zorgen wij er met onze expertise voor dat de te onderhouden oppervlakken een langere levensduur hebben.

REVIEWS VAN KLANTEN

Wij zijn blij met onze klanten

Christian Moerkens
Christian Moerkens
Prima glazenwasser komt afspraken prima na
Brian Wouters
Brian Wouters
Marlon heeft mij ontzettend goed geholpen met een zeer onsmakelijke geur in mijn auto. Door de banken meerdere malen professioneel te reinigen is de geur er helemaal uit gegaan. Ik heb zelfs nog een aircocleaner erbij gekregen als finishing touch. Marlon is heel toegankelijk en doet zijn werk vakkundig uitvoeren. Dankjewel!
Jeroen Dreesen
Jeroen Dreesen
Fijne eigenaar die tevens uitvoerder is, duidelijke communicatie en komt afspraken na.
Linda van den Broeck
Linda van den Broeck
Zeer tevreden. Ramen laten wassen en overkapping laten reinigen. Marlon is zeer professioneel, vriendelijk, op tijd en komt gemaakte afapraken na!
Joëlle Martens
Joëlle Martens
Professionele en goede service, top resultaat!
Daisy Bijlders
Daisy Bijlders
Elke 6 weken worden onze ramen aan de buitenkant gewassen, wij zijn zeer tevreden. Zoekt u nog een bedrijf voor uw ramen? Ik zou zeer zeker contact opnemen, ben er verzekerd van dat u geen spijt krijgt!
Ivo Vos
Ivo Vos
Heel erg tevreden, auto zag er weer uit als nieuw nadat Marlon klaar was!

Vraag direct een offerte aan!

Wilt u graag weten wat het kost als VMC bij u komt schoonmaken? Vraag eenvoudig een offerte aan en wij nemen spoedig contact met u op.